Om Bonusbet.dk

Bonusbet.dk er din guide til de fedeste bookmakere og kampagner. Vi leverer anmeldelser af Danmarks bedste bookmakere, så du kan være sikker på, at du vælger den helt rigtige bookmaker – der er bedst for netop dig.

Udover anmeldelser af bookmakere finder du også beskrivelser af de bedste kampagner, så du altid er opdateret om de bedste tilbud og odds. Det er helt gratis at følge med, og hvis du holder dig opdateret via vores Facebook-side, kan du være sikker på, du ikke går glip af en eneste nyhed.

Vi ønsker at gøre de ofte indviklede regler og vilkår - det med småt – der altid følger med et tilbud let overskuelige, så du ikke skal bekymre dig dette. Så kan du koncentrere dig om, det der er vigtigt – at vinde.

Bonusbet.dk blev lanceret i januar 2013, og har siden været mange danskeres foretrukne vej til deres næste odds-eventyr. Vi har et hav af anmeldelser og beskrivelser, af alt fra hvordan du får mest ud af dit første indskud, til hvilken bookmaker der egner sig bedst til netop dig.

Vi er meget interesserede i din mening, så har du ris eller ros er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi ønsker at forbedre Bonusbet.dk så vores læsere får den bedste brugeroplevelse. For når vores læsere er glade – er vi glade, og det er det vigtigste for os.

Hold dig opdateret på Facebook!